Turnaj prípraviek - TJ VTJ Rajecké Teplice - Konská.

08.10.2018 13:45

V sobotu 6.10.2018 sa hral na ihrisku TJ VTJ Rajecké Teplice - Konská  tretí turnaj starších a mladších prípraviek za účasti nasledovných družstiev: Rajecké Teplice - Konská, Zbýňov,  Rajec,  Ďurčina.

Turnaj sa hral za krásneho slnečného počasia, ktorého sa zúčastnilo cca 100 detí  a približne polovica rodičov a starých rodičov. Hralo  sa na štyroch ihriskách, dve ihriská st. prípravka, dve ihriská ml. prípravka. Systém turnaja bol každý s každým po 30 min. Bolo nádherné sledovať akú radosť majú deti, čo behajú po ihrisku a keď dali gól tak sa tešili nielen deti, ale aj rodičia. V danom prípade výsledok nebol podstatný, podstatné bolo, že deti nesedia pri TV, alebo počítači. 

Myšlienka turnaja bola naplnená, viesť deti od malička k pohybovým aktivitám. Bola to nádhera sledovať zanietenosť mladých talentov a možno budúcich  hviezd. V každom prípade sa oplatí investovať do detí a mládeže.

Poďakovanie patrí  klubu TJ VTJ Rajecké Teplice - Konská, menovite: p.Stranianek Viliam, Štrba Jozef, Kadúc Tomáš a ďalším nemenovaným rodičom, ktorí prispeli občerstvením pre deti a vytvorili príjemnú - fantastickú atmosféru celého podujatia.

Text: Capko Ján

Foto: p. Robo Michalec

Turnaj prípraviek - TJ VTJ Rajecké Teplice - Konská.