ISSF veľmi dôležité info s nomináciou osôb

25.05.2021 09:10

 

Vážený klubový alebo tímový manažér,

viacerí sa sťažujete že máte problém s nomináciou osôb z realizačných tímov na Zápis o stretnutí. Dňa 5.11.2020 som Vám zasielam kompletné info o zmenách v ISSF a dovoľujem si Vám toto info preposlať znovu, poprosím Vás BEZODKLADNE to začnite riešiť. Veľmi pekne ďakujem za pochopenie.

Kompletný návod na použitie nájdete tu https://www.futbalsfz.sk/sprava-realizacneho-timu-na-druzstve-funkcionari-druzstva-pre-sezonu

-------------- POVODNA SPRAVA Z 5.11.2020 ----------------
SPRÁVA REALIZAČNÉHO TÍMU NA DRUŽSTVE "FUNKCIONÁRI DRUŽSTVA PRE SEZÓNU"

Vážený klubový manažér,
na základe rozhodnutia najvyšších riadiacich a legislatívnych orgánov SFZ sme pristúpili k úpravám v ISSF, ktoré sú nevyhnutné nielen z pohľadu dodržiavania noriem SFZ, ale aj GDPR a iných všeobecne záväzných predpisov.

Hlavná zmena je v nominácii osôb do realizačných tímov, nie hráči, ale tréneri a ostatné osoby na sezónnej súpiske družstva v ISSF.

Dôležité upozornenie:
6.11.2020 DO 10:00 VYMAŽEME VŠETKY OSOBY V REALIZAČNÝCH TÍMOCH A BUDE ICH TREBA NOVÝM SPÔSOBOM DOPLNIŤ OPAKOVANE, AJ S ICH SÚHLASOM. OSOBY NANOVO AKTIVUJTE AŽ PO 10:00.

Vyskúšať si to môžete aj hneď, a keď sa Vám to podarí a príde Vám aj schválenie, zajtra (6.11.2020) po 10:00 už len znovu nahráte osoby, súhlas sa zachová aj po premazaní existujúceho stavu.

Opisovať tu návod uvedený nižšie nebudem, všetko bežne potrebné tam máte, ale upozornňujem na hlavný problém, ktorý Vás asi postihne a to je že mnohí tréneri nemajú aktívne kontá v ISSF a tým pádom im nebude možné doručiť email s linkou na potvrdenie žiadosti od Vás aby Vám dali súhlas na nahratie do súpisky.

Poprosím teda klubových manažérov aby si v tomto prípade vyžiadali od trénera/ov emailové adresy a bezodkladne ich poslali aj s registracnymi cislami osôb sekretárom podľa toho o akú súťaž sa jedná, konkrétne teda na svoje RFZ a ObFZ.

Kluby patriace pod ÚLK a SFZ kontaktujte priamo p. Švihoríka na emailovej adrese michal.svihorik@futbalsfz.sk , on Vám obratom aktivuje trénerov vzhľadom na to že Fortuna liga sa hrá už tento víkend.

p. Švihorík a sekretári RFZ a ObFZ doplnia emailové adresy k registračným číslam a aktivujú im osobné účty. Následne ak sa tréneri prihlásia do ISSF a zmenia si heslo stanú sa ich osobné kontá ISSF aktívne a bude ich môcť Klubový manažér znovu požiadať o súhlas na umiestnenie na súpisku družstva.

Kompletný návod na použitie nájdete tu https://www.futbalsfz.sk/sprava-realizacneho-timu-na-druzstve-funkcionari-druzstva-pre-sezonu

V prípade technických problémov kontaktujte helpdesk@futbalsfz.sk

Prajem pekný deň a ďakujem za pochopenie a porozumenie.


S pozdravom

Ján Letko

ISSF Helpdesk(pomoc): jan.letko@futbalsfz.sk