DOXXBET GÓL MESIACA - Šimon Kubica z Bitarovej si prevzal ocenenia

13.10.2014 12:47

        Nová myšlienka ObFZ Žilina, Žilinského večerníka a ostatných partnerov  poukázať na najkrajšie góly v oblastných súťažiach našla svojho prvého výhercu z radu futbalistov. Uplynulý víkend pred stretnutím II. DOXXbet triedy Bitarová – Hôrky si ceny od partnerov DOXXbet Gólu prevzal domáci záložník Šimon Kubica, ktorý dostal v mesiaci august najviac hlasov.

        Pred úvodným výkopom stretnutia odovzdali ceny hráči MŠK Žilina Matej Jelić a Bojan Letić Šimonovi Kubicovi za najkrajší gól za mesiac august v našej súťaži: „Pekná akcia a príjemné nedeľné popoludnie, zaspomínal som si moju rodnú obec v Chorvátsku, kde to žije futbalom rovnako ako tu v Bitarovej. Počul som, že sa hrá dnes derby, tie majú aj u nás vždy náboj,“ uviedol momentálne najlepší strelec MŠK Žilina Matej Jelić. Za DOXXbet odovzdával cenu Roman Bizík a šťastný strelec zinkasoval 33 eur na svoj hráčsky účet v tejto stávkovej kancelárii. So Šimonom Kubicom, 19-ročným futbalistom z Bitarovej, ktorý strelil v aktuálnej sezóny dva góly sa nám podarilo spraviť pred stretnutím aj krátky rozhovor. Stredného záložníka nevyradil z víkendového stretnutia proti Hôrkam ani silný otras mozgu, pre ktorý pauzoval v minulom týždni.

 

Vaše spomienky na ten najkrajší gól za mesiac august.

Strelil som jeden z najkrajších gólov v kariére. V Podhorí sme prehrávali dovtedy 0:2, nedarilo sa nám. Ja som dostal loptu, dlho som neotáľal, vystrelil a skončila v sieti.

Ako sa darí vášmu mužstvu Bitarovej v aktuálnej sezóne?

Teraz sa nám začalo dariť, držíme sériu troch stretnutí bez inkasovaného gólu. Ak by sa nám podarilo vyhrať proti Hôrkam, bolo by to super, je tu veľa ľudí a derby je derby.

Za gól ste dostali množstvo cien. Budete musieť niečo priniesť spoluhráčom do kabíny?

Všimol som si v novinách, že ste spustili túto súťaž a teší ma, že kamaráti ma dostatočne podporili, aby som vyhral. Za každý jeden hlas veľmi pekne ďakujem. Boli tam rôzne podpichovačky v kabíne, jeden hovoril, že som to chcel len centrovať, druhý, že to kvôli mne, lebo som ti prihral. Budem musieť niečo chalanom doniesť ako poďakovanie.

 

Juraj Vnuk

Snímky Jakub Žabka

 

Šimon Kubica z Bitarovej si prevzal ocenenia