TURNAJ PRÍPRAVIEK PODHORIE

25.09.2018 04:43

Dňa 22.9.2018 sa pri zamračenej oblohe a výraznému ochladeniu konal druhý zo série turnajov Súťaže prípraviek Obfz, tentokrát u nás v Podhorí. Privítali sme Strečno, Stráňavy a Akadémiu N-KL-G. Turnaj nám opäť priniesol radosť z dvojitého víťazstva !!! 

STARŠIA PRÍPRAVKA zdolala súperov Strečno 5:0, Akadémiu N-KL-G  9:2 a Stráňavy 5:1. Teší nás, že takmer každý hráč strelil gól, každý sa podieľal na úspechu tímu. Skóre 19:3 jednoznačne hovorí o našej značnej prevahe.

Ešte vyššie výhry zaznamenali hráči MLADŠEJ PRÍPRAVKY, ktorí hrali bez brankárov na 4 malé bránky a ktorí svojich súperov porazili - Stráňavy 27:0, Akadémiu N-KL-G  22:4 a Strečno 9:4. Najviac gólov strelil Matejko Brezáni (14), Katka Svitanová (12), Tomáško Šuplata (10), Markus Masný (5), Matejko Juríček (4), Simonka Zrebná (3), Saška Ondrejková, Magdali Brezániová a Kubko Masný po 2, Lukáško Benko a Paulínka Štaffenová po 1.

Veľmi pekne ďakujeme Majke Ondrejkovej s rodinou za nákup, obrovskú pomoc a bufet, Anke Masnej s rodinou za fin.dar a pomoc s bránami, starostovi za prístrešok, maminkám za výborné koláče a všetkým rodičom za pomoc a povzbudzovanie !!!

 

Zuzka Lábajka

TURNAJ PRÍPRAVIEK PODHORIE