VÝBER PRÍPRAVIEK ObFZ NA TURNAJI

18.01.2016 08:36

 

1.HFK Olomouc   U9 - 16.1.2016

 

Dňa 16.1.2016  sa vydal Výber ObFZ Žilina (reprezentujúci hráčmi ročník 2007) na halový turnaj na ktorý nás pozval domáci tým  1.HFK Olomouc. Turnaj mal kvalitné obsadenie. Družstvá sú uvedené v priloženej tabuľke. Celkové naše umiestnenie nie je síce lichotivé ale všetky naše zápasy boli o jednom góle.

V prvom zápase s 1.HFK Olomouc sme dostali gól až v poslednej minúte a to chybnou prihrávkou pred vlastnou bránou priamo súperovi 0:1.

Druhý zápas sme hrali s Baníkom Ostrava, v zápase sme mali mierne navrch, ale dostali sme po chybe gól, hneď sme vyrovnali ale nepodarilo sa nám dať ďalší gól i keď šance boli  1:1.

Na tretí zápas sme nastúpili proti SK Hranice s cieľom zvíťaziť. Zápas sme mali pevne v rukách, strelili sme gól a mali množstvo šancí no na prekvapenie všetkých  v úplnom závere náš hráč bol faulovaný, ostatní prestali hrať, rozhodca nezapískal a dostali sme gól 1:1.

Posledný zápas v skupine bol proti SK Sigma Olomouc naši hráči boli už deprimovaní  chceli síce zvíťaziť  ale nakoniec  prehrali 0:1.

V poslednom zápase o konečné 9-10 miesto sme nastúpili  proti slabšiemu tímu  1. HFK Olomouc  nad ktorým sme konečne zvíťazili 3:0 a naši chlapci nepremenili množstvo ďalších príležitostí.

Záverom môžeme povedať, že turnaj bol silne obsadený a Výber ObFZ Žilina za ktorý nastúpili hráči, hrajúci turnaje prípraviek. V porovnaní s takými družstvami ako: 1. HFK Olomouc, Baník Ostrava, Sigma Olomouc, FO Laškroun, FK Šumperk, SK Hraanice ... , sme si hanbu neurobili  a čestne reprezentovali ObFZ Žilina. Chcem poďakovať všetkým trénerom, ktorí boli ochotní uvoľniť svojich hráčov aby reprezentovali ObFZ. Dúfame, že v ďalších turnajoch sa objavia noví talentovaní hráči z ďalších klubov.

Výber ObFZ reprezentovali:

Belka Matej - Strečno,        

Gajdošík Jakub - Teplička Nad Váhom,   

Chobot Dávid, Chyla Miloš - Bytča,       

Paštinský Michal, Minárik Marek - Predmier,  

Glajza Tomáš, Buček Tadeáš, Vrabec Samuel, Vaňovec Filip - MŠK Žilina.

Tréneri :  Capko Ján, Minárik Jozef.

 

Turnaj prípraviek - OLOMOUC O 2