Memoriál Jozefa Mikuša

09.03.2016 19:00

Dňa 5.3.2016 sa v Predmieri konal turnaj: Memoriál Jozefa Mikuša - XII. ročník za účasti vybraných  družstiev, ktoré vzišli z turnajov prípraviek (ročník: 2006 - 2007).

Družstvá: Bytča, Predmier, Bytčica, Belá, Strečno, Juventus Žilina.

           Turnaj mal veľmi dobrú športovú ale aj spoločenskú úroveň. Družstvá predvádzali  futbal na vysokej úrovni, hrali zodpovedne, tvrdo, kvalitne ale hlavne fér. V každom družstve bolo dosť kvalitných hráčov takže nastal problém koho z nich vybrať ako najlepšieho.

           Zápasy boli vyrovnané, často sa rozhodovalo až v posledných minútach. Najviac na to doplatili hráči Bytče, ktorí často nezvládli záver stretnutia, nebyť týchto výpadkov  mohli byť celkovo ešte lepšie. Hráči Predmiera predvádzali najkrajší futbal a zaslúžene zvíťazili. Belá potvrdila svoje kvality, v poslednom zápase potrebovali zvíťaziť nad Bytčou, čo sa im podarilo až  v závere stretnutia. Juventus Žilina, Strečno, Bytčica predvádzali tiež veľmi dobrý futbal no súperi tentoraz boli lepší. Juventus len horším skóre skončil na štvrtom mieste.  

Nesmieme zabúdať ani na rozhodcov, ktorí  veľmi dobre a zodpovedne zvládli svoju úlohu. Rozhodovali otec a syn: Michal  Marek, Michal  Jakub .

Poháre a ocenenia najlepším odovzdávali: predseda ObFZ  Ing. Krško Igor  a otec  Jozefa Mikuša.

 

Celkové poradie:  1.  Predmier

                               2.   Belá

                               3.   Bytča

                               4.   Juventus Žilina

                               5.   Strečno

                               6.   Bytčica

Najlepší brankár:     Ganik  Lukas   -  Predmier

Najlepší  hráč:           Jankovský Marek  -  Belá

Najlepší  strelec:       Belko  Matúš   -  Strečno

Capko Ján, predseda  TMK

Memoriál Jozefa Mikuša