Členské poplatky SFZ za trénerov

12.10.2016 01:18

Vážený klubový manažér, iný člen SFZ,
aktuálne sme do systému ISSF doplnili možnosť úhrady členských poplatkov SFZ za trénerov. Postupne pridáme aj ostatných športových odborníkov podľa zákona 440/2015, Zákon o športe.

Kedže bola zároveň aktivovaná aj kontrola na “uhradenie” (vygenerovanie) členských poplatkov pre trénerov, trénera, ktorý nebude mať “uhradené” (vygenerované) členské poplatky nebude od tohoto dňa možné nahrať na Zápis o stretnutí (neuzavriete nomináciu na zápas, presne ako pri hráčoch).

Postup ako “uhradiť” členský poplatok za trénera je v prílohe v obrázku.

Podrobný postup:
- prejdete do menu Družstvá, Vyhľadávanie družtiev, Vyhľadať
- následne sa Vám zobrazia všetky Vaše družstvá pre aktuálnu sezónu
- pri každom družstve na konci riadku je Akcia kde si vyberiete akciu Upraviť
- pridáte si trénera do poľa Tréner a dáte v pravo dole Uložiť zmeny.

Po doplnení trénerov do všetkých družstiev prejdite prosím v hlavnom menu do menu Členské poplatky -> Členské za trénerov a vygenerujte im členské poplatky ako ste ich generovali pre hráčov.

Po vygenerovaní členských poplatkov pre trénerov Vám ISSF umožní uzavrieť nomináciu hráčov a realizačného tímu na Zápise o stretnutí.

Nakoľko však tréner nie je nateraz technicky (nie legislatívne) povinne vyplniteľná osoba v Zápise o stretnutí, pokiaľ ho v zápise neuvediete, vyhnete sa kontrole členských poplatkov. Zároveň Vás však upozorňujem po konzultácii s Technickým oddelením SFZ, že sa pole Tréner stane Povinným údajom pre Zápis o stretnutí a to v krátkej dobe (do konca jesennej časti sezóny), takže Vám odporúčame si vyplniť vštkých trénerov na všetkých družstvách už teraz a vygenerovať im členské poplatky.

Ak je tréner zároveň aj aktívnym hráčom a má uhradené členské ako hráč, ako tréner už členské v tejto sezóne neplatí (systém na to upozorňuje a nedovolí generovať ďalšie členské), nakoľko členský poplatok platí fyzická osoba iba raz za sezónu.

Opätovne upozorňujeme, že:
Klub, zväz alebo iná športová organizácia, ako riadny alebo pridružený člen SFZ, týmto čestne prehlasuje, že všetky členské príspevky členov SFZ, ktorých úhradu sprostredkoval pomocou mesačnej zbernej faktúry, riadne vybral od členov SFZ a je kedykoľvek pripravený to zdokladovať."